Mike Hewitt/Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

MATEO KOVAČIĆ PONUĐEN DVAMA VELIKANIMA, SELI KOD HRVATA!? Talijani otkrivaju gdje bi Vatreni mogao nastaviti karijeru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2019. 23:45

Budućnost Matea Kovačića i dalje je pod velikim upitnikom. Gdje će 24-godišnji hrvatski veznjak igrati sljedeće sezone nije poznato, a svjetski mediji naveliko o tome nagađaju.

Kovačić je igrač Real Madrida na posudbi u Chelseaju, a naveliko se sumnja da će iza ljeta i dalje igrati u Londonu i da će 'Bluesi' otkupiti njegov ugovor.

Calciomercato tvrdi, pozivajući se na Sportmediaset, da je Kovačićev agent navodno kontaktirao predstavnike milanskog Intera (Brozović, Perišić, Vrsaljko) vezano uz potencijalni transfer i ponudio svog klijenta, a navodno je interes za njegovim dovođenjem pokazao i Bayern Nike Kovača.

MADRID, SPAIN - JANUARY 29:  Head coach Zinedine Zidane (L)  of Real Madrid CF gives instructions to his player Mateo Kovacic (L) during the La Liga match between Real Madrid CF and Real Sociedad de Futbol at Estadio Santiago Bernabeu on January 29, 2017 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kovačić se u Chelseaju kao ni u Realu nije izborio za status redovitog prvotimca, iako mu je minutaža osjetno porasla i ove sezone na travnjaku prosječno provodi 53 minute. Kovačićevi kritičari tvrde da je njegov učinak od 2 asistencije bez ijednog postignutog gola preslab s obzirom na poziciju na kojoj igra, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura. U Realu se nadaju da bi za njega mogli dobiti između 40 i 50 milijuna eura i tako zaraditi, s ozbirom da su ga na ljeto 2015. godine upravo Interu platili 30-ak milijuna eura.

Linker
03. svibanj 2024 00:47