Claudio Villa/Getty Images
KONAČNI RAZLAZ

MAURO ICARDI NAPUSTIO PRIPREME INTERA, SVE JE BLIŽE STVARANJE PAKLENOG TANDEMA U TORINU Argentinac na odlasku zaprijetio Upravi milanskog kluba

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 14. srpanj 2019. 21:56

Mauro Icardi postao je sinonim za probleme. Konstatno je u razmjericama s Upravom Intera, već duže vrijeme traje rat Icardija i Interovih čelnika. Pri kraju prošle sezone činilo se da bi ove dvije strane mogle naći zajednički jezik, ali od toga neće biti ništa. Situacija je kulminirala, naime Icardi je napustio kamp Intera u Luganu gdje se Nerazzuri nalaze na pripremama.

- Mauro Icardi vratit će se u Milano s priprema iz kampa u Luganu. Klub i igrač zajednički su donijeli tu odluku. Icardi će sam nastaviti trenirati i neće sudjelovati na turneji s klubom u Aziji - objavio je Inter. Antonio Conte čim je postao trener Intera rekao je kako Mauro Icardi nije u njegovim kombinacijama. Već tada je bilo jasno kako će Icardi napustiti Meazzu, odnosno da on i Inter nemaju zajedničku budućnost.

Prema pisanju nekih talijanskih medija, čak je Icardi zaprijetio čelnicima Intera kako će odraditi do kraja ugovor, dakle, još dvije godine, pa makar i cijelo vrijeme bio na klupi ili tribini ako se ne dogovore oko transfera. Icardi ne želi da mu Inter stvara probleme oko promjene sredine, čini se kako smatra da bi Inter mogao tražiti preveliku odštetu za njegove usluge.

Naravno da zainteresiranih ne manjka, velikani stoje u redu, a pole position ima Juventus. Već duže vrijeme Bianconeri žele Icardija, smatraju da bi se odlično uklopio u Sarrijevu nogometnu filozofiju te da bi se sjajno nadopunjavao s Ronaldom. Juve želi konačno napraviti taj iskorak i osvojiti Ligu prvaka, a šanse bi im sigurno porasle s Icardijem u svojim redovima. Prema mnogima on je među pet najbolja napadača na svijetu, odnosno najbolja špica kad je u pitanju igra u kaznenom prostoru.

Hoće li uistinu Icardi doći u Torino vrijeme će pokazati, ali za njega i Wandu u Milanu više nema budućnosti, barem ne u ovom trenutku...

Linker
26. travanj 2024 11:09