Marko Pjaca i David Silva
 Ronald Gorsic / CROPIX
TALIJANI PRENOSE

MENADŽER NAJTRAŽENIJEG VATRENOG 'Milan je u maloj prednosti ispred Juvea'

Direktor Milana Adriano Galliani proveo je dan u Zagrebu, kako bi dogovorio transfer krilnog igrača 
Piše: Petar ZobecObjavljeno: 06. srpanj 2016. 19:51

Menadžer trenutačno najtraženijeg hrvatskog nogometaša Marka Pjace, Marko Naletilić, izjavio je za talijanske medije kako je Milan zainteresiran za dovođenje Dinamovog igrača i da je u maloj prednosti pred torinskom “starom damom”.


- Milan prati Pjacu, ali za njega su zainteresirani mnogi europski klubovi. Milan je veliki klub i vežu me lijepe uspomene za njega, još od 1986. godine kada je i moj otac s njima sklapao neke poslove. Berlusconijev klub ima malenu prednost nad ostalima, no mi ćemo i dalje osluškivati sve ponude. Jedno je sigurno, Pjaca će prijeći u veliki klub, u talijanskoj ligi bi mogao raditi razliku, zbog svoje osobnosti, hrabrosti i tehnike. Moćan je u situacijama jedan na jedan - dodao je Naletilić.


Prema talijanskim izvorima, za Pjacu su osim Milana zainteresirani i Inter, Juventus, Napoli te Borussia Dortmund. Hrvatski reprezentativac je oduševio svojim nastupima na Euru te privukao na sebe golem interes velikih klubova, a cijena je najmanje 20 milijuna eura.
Za to vrijeme direktor Milana Adriano Galliani je proveo dan u Zagrebu kako bi dogovorio transfer krilnog igrača.

Prema pisanju talijanskih medija Galliani je prenoćio u zagrebačkom hotelu Esplanade, a ručao u popularnom restoranu ManO, gdje se sastao s predstavnicima igrača, ali ne i s čelnim ljudima Dinama.

Linker
18. svibanj 2024 14:13