Jasper Juinen/Getty Images
'TO NAS UZRUJAVA'

MESSIJU TO BAŠ NE SLUŽI NA ČAST Bivši suigrač otkrio bezosjećajnu poruku slavnog Argentinca u trenucima kada je vodio životnu bitku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2018. 20:54

Bivši Barcelonin branič Eric Abidal otkrio je kako ga je Lionel Messi zamolio da prestane slati motivacijske video uratke svojim suigračima kako se bori sa svojom teškom bolešću.

Abidalu 2011. godine dijagnosticiran rak jetre, nakon čega je prošao niz operacija i pobijedio tešku bolest. Tijekom svoje teške borbe odlučio je podići moral Barceloninoj momčadi slanjem videa, ali ga je Lionel Messi zamolio da to ne radi.

"Bila je to bol koju ću pamtiti cijeli život, nepodnošljiva bol. Kada mi je liječnik rekao da ću morati na operaciju, bio sam sretan. To je patnja kakvu ne bih nikome poželio. Bio sam jako mršav uoči utakmice i snimio sam video kako bih ohrabrio momčad i dao im podršku. Znate li što mi je Messi rekao? 'Nemoj nam više slati takve stvari jer nas one bole'. Nisam na to gledao tako jer sam ih pokušao ohrabriti, ali rekao me da me vide kao leš i da ih to uzrujava", rekao je Abidal ca Canal +.

Danas 38-godišnji Abidal branio je boje Barcelone između 2007. i 2013. godine, a Messijev neočekivani odgovor dobio je malo više od godinu dana nakon što je obolio od tumora jetre. Bivši francuski reprezentativac je 2013. godine prešao u Monaco, a karijeru je završio u dresu Olympiacosa 2014. godine.

Linker
07. svibanj 2024 23:06