Vladimir Dugandžić/CROPIX
UZBUDLJIVO NA POLJUDU

Mijo Caktaš izbačen iz prve momčadi, Udinese šalje ponudu za Radoševića

Mijo Caktaš, 20-godišnji veznjak Bijelih, privremeno je udaljen iz prve momčadi i večeras je obavio trening s kondicijskim trenerom Borisom Peyrekom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2012. 22:16

Mijo Caktaš, 20-godišnji veznjak Bijelih, privremeno je udaljen iz prve momčadi i večeras je obavio trening s kondicijskim trenerom Borisom Peyrekom odvojeno od ostatka ekipe s kojima je radio Krstičević.

Posljedica je to Caktašovog nekulturnog obraćanja nekolicini navijača nakon prošlosubotnjeg dvoboja s Lokomotivom. Premda se Caktaš ispričao, Krstičević se odlučio da će ovog tjedna ohladiti svog perspektivnog veznog igrača.

Podsjetimo, Caktaš je nakon utakmice protiv Lokomotive poručio navijačima 'da jedu gov...', a trener mu je odmah najavio novčanu kaznu. Što će od svega toga biti, saznat ćemo u utorak na tiskovnoj konferenciji na kojoj bi se trebao pojaviti i glavni akter ovog mini-incidenta.

A Udinese se pojavljuje kao novi/stari klub u utrci za Josipom Radoševićem. Bliži se siječanjski mercato, pa i s talijanskih portala stižu informacije kako Udinese prati mladog Hajdukova reprezentativca.

Pratili su i Anasa Sharbinija, čak ga i skautirali jednom na Kantridi (Giovanni Galeone je svojedobno bio na jadranskom derbiju), pa ipak nisu posegnuli s draguljem s Grobnika. No, Udinese prati mlade igrače, to im je forte, a ima ih i gdje 'parkirati' jer vlasnici Udinesea, familija Pozzo ima svoje satelitske klubove u Španjolskoj (Granada) i Engleskoj (Watford).

Hajduk je neslužbeno postavio cijenu od cca 4 milijuna eura kao vrh tzv. "nemoralne ponude". Bi li Udinese dalo toliko

Špekulira se sa 4,5 milijuna eura transfera. Predsjednik Hajduka Marin Brbić rekao nam je popodne da nemaju još nikakvih ponuda za prodaju svojih igrača.

Linker
25. rujan 2024 07:22