EUROPA NA KANTRIDI

Mišković oduševljen: 'Ponosan sam, veći spektakl Hrvatska nije mogla ni sanjati!'

Španjolska, Francuska, Portugal. Što tu imaš puno komentirati? Rijeka sigurno nije favorit, ipak su to malo jači klubovi - realan je Matjaž Kek
Piše: Luka BenčićObjavljeno: 30. kolovoz 2013. 18:40

Ždrijebom u Monte Carlu u petak u 13 sati izabrani su europski protivnici Rijeke. Klub s Kantride igrat će u skupini I Europske lige s francuskim Lyonom, španjolskim Betisom, te portugalskim Guimaraesom. Radi se o klubovima protiv kojih Rijeka nikada nije igrala u europskim kup-natjecanjima.

Predsjednik NK Rijeka Damir Mišković nazočio je izvlačenju u Monte Carlu.

- Možemo biti ponosni što je Rijeka uopće došla ondje gdje se danas nalazi. Ovo su sve ekipe iz lige petice i veći spektakl u Hrvatskoj nismo ni mogli očekivati. Na Rijeci je da pruži sve od sebe - komentirao je Mišković rezultate ždrijeba, dodavši da neće biti nikakvih promjena u klubu te da nastavljaju putem koji su zacrtali.

Komentar ždrijeba smo dobili i od Rijekinog trenera Matjaža Keka.

- Španjolska, Francuska, Portugal. Što tu imaš puno komentirati? Rijeka sigurno nije favorit, ipak su to malo jači klubovi. Užasno se veselim tim utakmicama i u svakom slučaju očekuje nas interesantna jesen, negdje do Božića. Ova momčad ima strahovit potencijal i siguran sam da mogu pružiti još 30 do 40 posto više. Sa Stuttgartom smo pokazali da možemo dobiti i velike, tako da ništa nije nemoguće - rekao nam je Kek.

Linker
24. rujan 2024 13:24