Catez, Slovenija, 101009.Konferencija za novinare Hrvatske nogometne reprezentacije koja se priprema u Brezicama i Catezu za prijateljsku utakmicu sa Linhtenstajnom.Na fotografiji: Danijel Pranjic i Mladen Bartulovic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
SJAJNA POLUSEZONA

Mladen Bartulović postao najtraženiji lijevi bek u Ukrajini: 'Zove me i Dinamo (Z)!'

Važno mi je da je klub u kojemu ću nastaviti karijeru ambiciozan, te da ću tako ostati u reprezentativnom kadru i natjerati izbornika da mi pokloni više povjerenja
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 11. prosinac 2010. 20:57

Jedan od nogometaša koji se nalazi na širem popisu izbornika Slavena Bilića ove će zime vjerojatno riješiti gdje će nastaviti karijeru sljedeće četiri godine. Mladen Bartulović nije dobio priliku zaigrati za Hrvatsku ove jeseni, makar je uredno pozivan na pripreme i ostavio pozitivan dojam. U kijevskom Arsenalu odigrao je više nego solidno za klub koji je nakon 19 utakmica čvrsto na 7. mjestu na tablici. Bartuloviću, kojemu su 23 godine, ugovor s Dnjiprom iz Dnjipropetrovska istječe za šest mjeseci i vjerojatno će već ove zime pronaći sredinu u kojoj će nastaviti uspon.

- Jako mi je važno da je klub u kojemu ću nastaviti karijeru ambiciozan, te da ću tako ostati u reprezentativnom kadru i nadati se da ću izbornika natjerati da mi pokloni više povjerenja - priča Bartulović, trenutno na odmoru u Hrvatskoj.

Interes za Bartulovićem koji je u posljednje tri sezone igrajući za Kryvbas i Arsenal postao jedan od najboljih lijevih bočnih u Ukrajini (15 pogodaka) pokazuju neki ruski klubovi, ali i jedan Dinamo. Zagrebački.

- Da, bilo je nekih kontakata, ali ne bih sada od toga stvarao neku veliku priču. Uglavnom, uskoro će se znati gdje ću igrati od sljedećeg ljeta.

Linker
30. rujan 2024 05:27