Zračni dvoboj Dine Perića (drugi zdesna) na utakmici protiv Gorice
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
PUCAČKI TRENING LOVRIĆA

MLADI DINAMOV AS LJUT ZBOG SUDAČKE ODLUKE KOJA GA JE ISKLJUČILA IZ DERBIJA 'Smiješno je da se to svira kao drugi žuti...'

Stoper zagrebačkog Dinama Dino Perić morat će propustiti sljedeću prvenstvenu utakmicu (Osijek, sljedeće nedjelje) zbog isključenja u samom smiraju okršaja protiv Gorice.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. listopad 2019. 18:31

Dino Perić zaradio je drugi žuti karton u samom smiraju utakmice. Dojam je da nije zaslužio za taj faul, možda za onaj ranije za koji nije kažnjen - jest?

- Prvi faul, kažu mi da je bio, iako po meni isto nije, a ovaj drugi... Smiješno je da se to svira kao drugi žuti, ali dobro, 90. minuta je bila pa nije toliko utjecalo na igru. Bitno je da smo pobijedili, bila je odlična utakmica, važna su tri boda, okrećemo se Šahtaru. Radujemo se toj velikoj sceni. Pričao sam i s Pašalićem, rekao mi je da su opasni prema naprijed, ali se može s njima igrati. Protiv Atalante i Cityja smo se dobro branili, nema straha, znamo što želimo - rekao je Perić.

Kristijan Lovrić imao je protiv Dinama pucački trening, zabio je gol, pogodio gredu, još nekoliko puta pucao prema Zagorcu.

- Dinamo je iskusnija i bolja momčad, to je i pokazao. Nismo iskoristili svoje šanse, kad ih ne iskoristiš, ne možeš pobijediti. Čestitka Dinamu, idemo svojim putem, negdje će nam se vratiti. Greda? Rekao sam već da bih mijenjao sve svoje golove i grede za pobjede, ali to, nažalost, ne mogu - rekao je Lovrić.

Linker
28. travanj 2024 18:37