PORAZ U UKRAJINI

Modri razočarani: 'Nedostaje nam koncentracije, ali zaslužili smo pobjedu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2013. 08:31

Na gostovanju kod Čornomoreca u Odesi nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su 2-1 u sklopu 5. kola skupine B Europa lige. Nakon teškog poraza u Ukrajini 'modra' svlačionica bila je neutješna.

- Što reći nakon ovakve utakmice. Mislim da smo bili dobri i dobro igrali protiv Černomoreca, kontrolirali smo igru, držali lijepo vodstvo nakon sjajne akcije Pinta i Beqiraja, ali nažalost ostali smo bez bodova. Doživjeli smo dva pogotka iz dva prekida i ponovno propustili priliku upisati barem bod u europskom natjecanju. Žao nam je svima što nismo uspjeli ostvariti bolji rezultat - kazao je nakon susreta Zvonko Pamić.

Portugalac Ivo Pinto također žali za propuštenim i te je siguran kako je Dinamo zaslužio pobjedu u Odesi.

- Mislim da smo odigrali odlično prvo poluvrijeme, imali smo veći posjed lopte, puno dobrih prilika i dominirali smo. U nastavak utakmice ušli smo jednako dobro iako nismo bili na nivou kao u prvom dijelu kada smo zasluženo poveli. Černomorec je u nastavku prvo izjednačio, a zatim i poveo, ali oba su pogotka postignuta iz prekida za što mislim da ne može biti dokaz dobre igre. Mislim da smo mi svojom igrom i angažmanom večeras zaslužili pobjedu i žao mi je što večeras nismo slavili u Odessi.

Linker
21. rujan 2024 14:25