Getty Images
SVI SU UJEDINJENI

MODRIĆ I REALOVA SVLAČIONICA REAGIRALI NA RONALDOVU 'BOMBASTIČNU' NAJAVU Luka najskupljoj zvijezdi poslao jasnu poruku, Zidane mu ne daje alternativu

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 27. svibanj 2018. 20:05

Nakon 3:1 Realove pobjede protiv Liverpoola i osiguranog 13. naslova europskog prvaka glasno su odjeknule riječi Cristiana Ronalda.

Rekao je da mu je 'bilo lijepo' igrati za Real, te je potaknuo lavinu nagađanja o vlastitoj budućnosti u Kraljevskom klubu. Reagirali su svi, od predsjednika kluba Florentina Pereza, do igrača, među kojima i naš Luka Modrić.

Kapetan Vatrenih uvjeren je da će Ronaldo i sljedeće sezone igrati na Santiago Bernabeuu.

"Cristiano toliko znači za nas jer je on najbolji igrač na svijetu, a po mojem mišljenju on će ostati. Razgovarat ćemo s njim i uvjeriti ga", rekao je Modrić, prenosi Marca.

Reagirao je i trener Zinedine Zidane.

"Cristiano mora ostati, njegov odgovor bit će da ili da. Nemam riječi kojima bih opisao što je napravio za Real Madrid", rekao je slavni Francuz.

Oglasio se i Perez.

"Svi imaju pravo reći što žele na ovakav dan, ali najvažniji je klub i da svi slave osvajanje Lige prvaka. Ljudi uvijek pričaju o njegovoj budućnosti i ništa se ne dogodi. Cristiano sada ima pet naslova u Ligi prvaka i siguran sam da će nastaviti biti sretan ovdje. Ima ugoovor s nama i neću govoriti zato o ničijim odlascima", izjavio je Perez.

Oglasio se i Marcelo koji je u prvi plan ispred budućnosti pojedinca istaknuo momčadski uspjeh: "Ja sam njegov prijatelj, a ne znam ništa o tome. Nadam se da će ostati. Ali naš 13. naslov u Ligi prvaka veći je od svega toga".

Linker
19. travanj 2024 11:58