Srećko Niketić/CROPIX
NIJE IM SKUP

'Modrić je prioritet za PSG'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2012. 17:21

Svakim je danom sve više nagađanja oko budućeg odredišta hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Nakon što je Daily Mail pisao o nezadovoljstvu Manchester Uniteda cijenom koju je istaknuo Tottenham, oglasio se i Le Parisien.

Francuski dnevnik ponovno je 26-godišnjeg veznjaka doveo u vezu s bogatim PSG-om. Štoviše autor članka tvrdi da je Modrić jedna od tri glavne mete PSG-ovog trenera Carla Ancelottija u ljetnom prijelaznom roku.

“Prvo bi ovoljetno pojačanje PSG-a mogao biti argentinski napadač Ezequiel Lavezzi iz Napolija. Sljedeća meta je Luka Modrić iz Tottenhama. Njegovo se ime u glavnom gradu počelo spominjati još u travnju, a pariški je klub sada odlučan u namjeri da dovede elegantnog playmakera. Carlo Ancelotti ga je pratio još dok je bio trener Chelseaja, a sada ga je postavio među prioritete, uz Lavezzija i napadača Real Madrida Gonzala Higuaina”, navodi Le Parisien.

U nastavku se navodi da je Modrićeva cijena veća od 30 milijuna eura, te da bi mogla dodatno porasti u slučaju dobrog nastupa hrvatskog veznjaka na predstojećem Europskom prvenstvu. No, to ne bi trebalo ohladiti katarske vlasnike PSG-a, stoji u zaključku.

Lavezzi je novi član PSG-a



Argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi novi je član francuskog nogometnog kluba PSG, ako je za vjerovati bivšem igraču Napolija Robertu Sosi i djevojci Javiera Pastorea (PSG) Chiari Picone...

- Razgovarajući s Lavezzijem putem SMS-a dobio sam vijest za koju sam se nadao da se neće nikada ostvariti. Dogovor s PSG-om je gotova stvar i glasine su istina. Napoli će jako teško nadoknaditi njegov odlazak – rekao je Sosa za Sky Sport Italia.

Pastoreova djevojka Chiara Picone je putem društvene mreže Twitter čestitala Lavezzijevoj djevojci, Yanini Screpante, na prelasku u glavni grad Francuske.

"Jako sam sretna što dolazite u Pariz. Nestrpljivo vas čekamo. Provodit ćemo lijepe trenutke svi zajedno", pisalo je u poruci.

Nagađa se da je PSG ponudio 27.5 milijuna eura Napoliju. Transfer će se vrlo vjerojatno realizirati u trenutku kada se "nogometna tržnica" ponovno otvori - 13. lipnja.

Linker
22. rujan 2024 15:15