Zagreb, 240710.Stadion Maksimir.1. kolo HNL, nogometna utakmica izmedju NK Dinamo i NK Hrvatski Dragovoljac.Na slici: Pedro Morales Flores, slavlje gol.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / KRAJAC DAMIR
ŠTO ĆEMO S PEDROM?

Morales otišao u Čile, dan povratka nepoznat. Jurčić: 'Kad god došao, dobrodošao!'

'Pustili smo ga da ode u Čile, jer ima povjerenja u tamošnje liječnike. I nismo mu dali nikakav rok za povratak, jedini je uvjet da zaliječi ozljedu i da se vrati potpuno zdrav'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. lipanj 2011. 13:41

Pedro Morales ionako je sve dalje od povratka u Dinamovu udarnu momčad, a od srijede je postalo upitno kad će uopće odigrati iduću minutu za Modre. Naime, zbog problema s leđima, koji ne jenjavaju, Morales je tražio da ga Dinamo pusti kući u Čile, jer tamošnjim liječnicima, koji su ga liječili u reprezentaciji, vjeruje više nego hrvatskim stručnjacima. Da Moralesa ne očekuje tako skoro potvrdio je i Kruno Jurčić.

- Pustili smo ga da ode u Čile, jer ima povjerenja u tamošnje liječnike. I nismo mu dali nikakav rok za povratak, jedini je uvjet da zaliječi ozljedu i da se vrati potpuno zdrav, da više nema problema s leđima. Kad god došao, dobrodošao - rekao je Jurčić, koji ne razmišlja o mogućnosti da se Morales više ne vrati.

- On je naš igrač pod ugovorom, mora se vratiti - tvrdi Jurčić.

A Pedro koji je, pak, prije neki dan rekao hrvatskim novinarima da nije siguran hoće li ostati u Dinamu i da bi želio ostati u Europi, u nedavnom je intervjuu za čileanske medije kazao kako ne isključuje mogućnost povratka u neki čileanski klub. Dakle, s Moralesom opet nema mira, svaki njegov odlazak u Čile budu sumnju u ponovni povratak. Ni ovoga se puta ne zna kad će osvanuti u Maksimiru, hoće li biti zdrav i spreman za stopostotni učinak na travnjaku.

Linker
18. svibanj 2024 10:05