REUTERS/Phil Noble
O TOME SE PIŠE

MOURINHO SE VRAĆA TRENERSKOM POSLU NA VELIKA VRATA? Bivši predsjednik zagolicao maštu: Kontroverzni Portugalac opet u bivšem klubu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2019. 12:23

Roman Calderon, bivši predsjednik Real Madrida, vjeruje da će Jose Mourinho trenirati 'Kraljevski klub' Luke Modrića sljedeće sezone.

Kontroverzni Portugalac vodio je Real između 2010. i 2013. godine, a Calderon vjeruje da je upravo Mourinho taj koji će naslijediti Santiaga Solarija na ljeto kada mu istekne ugovor s madridskim klubom.

"Imam osjećaj, a možda i više od samog osjećaja, da će Mourinho biti na klupi Reala sljedeće sezone", prenosi The Mirror izjavu Calderona.

Real Madrid's new elected president Ramon Calderon (R) and sporting director Predrag Mijatovic, a former Real player, celebrate after Calderon declared himself the winner of the soccer club's presidential elections in Madrid July 2, 2006. REUTERS/Sergio Perez (SPAIN) - GM1DSYRHGHAA
REUTERS

Mourinho je bez posla od prosinca prošle godine kada je smijenjen s menadžerske klupe Manchester Uniteda. Otad radi kao stručni sukomentator i čeka pravu ponudu. S Realom je osvojio tri trofeja, La Ligu sezone 2011/12, Kup Kralja (2010/11) i Španjolski superkup (2012.).

Linker
04. svibanj 2024 04:24