Moura
 REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
IDEALNA OPCIJA

MOURINHO VIŠE NE MOŽE ČEKATI! UNITED KREĆE PO 'ZABORAVLJENOG' BRAZILCA 'Crveni vragovi' za sjajnog veznjaka spremni izdvojiti i do 25 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2018. 21:35

Francuski Canal+ donosi vijest kako su Manchester United i PSG dogovorili transfer Brazilca Loucasa Moure. Ovaj krilni nogometaš trebao bi u nastavku sezone zaigrati za 'crvene vragove' koji bi na račun bogatih Francuza trebali uplatiti oko 25 milijuna eura.

Na Old traffordu su imali želju dovesti ga na posudbu do kraja sezone, ali u Parizu imaju drugačiju viziju u kojoj ga se žele riješiti na trajnoj bazi. Kako god bilo ovaj fantastični Brazilac ima želju zaigrati na Otoku, a priča bi se prema navodima iz Francuske uskoro trebala završiti. Dolaskom zvijezda u Pariz u posljednje vrijeme, Moura je izgubio status prvotimca i dobiva sve manje prilika i transfer se nameće kao realna opcija.

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho želi ojačati svoj vezni red, a upravo u Brazilcu vidi idealno rješenje za koje ne bi trebalo izdvojiti previše novca. Za Mouru su interes pokazali i neki drugi klubovi (Liverpool), ali izgleda kako će ga put u konačnici ipak odvesti na Old Trafford.

Podsjećamo, Moura je u PSG stigao 2013. godine iz Sao Paula te je u 228 nastupa ubilježio 45 golova.

Linker
03. svibanj 2024 10:05