Hajduk
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
ŠOK U SVLAČIONICI BIJELIH

NA JEDNOJ STRANI SLAVLJE, NA DRUGOJ NEVIĐENA TUGA Hajdukovci ogorčeni: 'Za ovo možemo zahvaliti gospodinu Zebecu'; 'Ovo se ne smije događati u finalu'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. svibanj 2018. 10:10

Dugo su Dinamovi igrači bili u svlačionici, slavili su i pjevali, a na putu do svlačionice sve je pozdravio i Hajdukov predsjednik u ostavci Ivan Kos. Dugo je trajalo to 'treće poluvrijeme'.

- Sretan sam, došao sam osvojiti duplu krunu to sam i učinio. Idem s puno samopouzdanja u kamp reprezentacije. Gol? Teren se nije mogao namočiti, bilo je suho, već u prvom dijelu se desilo Ademiju i jednom igraču Hajduka da izgube loptu. Napao sam Savvasa da izbije loptu u aut, kad sam vidio da je pao, krenuo sam jedan na jedan i zabio. Suđenje? Za penal su mi rekli da nije bio, zaleđe je bila linija ali bilo je suđenje korektno. Moglo se prelomiti i na jednu i na drugu stranu, ne treba se pričati o suđenju, bila je fair utakmica - rekao je Mario Gavranović.

U Hajdukovoj svlačionici, naravno, sasvim drugačija atmosfera. Najviše govora bilo je o suđenje, o pogreškama Zebeca u prvom poluvremenu.

- Tužni smo imali smo svoje šanse, da je bio taj penal i crveni karton to bi usmjerilo utakmicu u drugom smjeru. Nije potrebno više pričati o suđenje, sve smo već rekli, ovakve se greške ne smiju događati u finalu Kupa - rekao je Nižić.

Mijo Caktaš je na novinarsku konstataciju da je Hajduk opet ostao bez trofeja odgovorio:

- To možemo zahvaliti gospodinu Zebecu koji nam nije svirao dva penala, te je dosudio nepostojeće zaleđe. Svakome se desi neka greška, ali tri na našu štetu u finalu je previše.

Linker
04. svibanj 2024 11:04