Jakov Prkić / Cropix
'BJEŽI' OD AHMADA

Na Kantridi mudro šute: Rijeka radi na transferu svoga 'izgubljenog sina' iz S. Arabije

Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 15. prosinac 2012. 13:14

Nova 'bomba’ eksplodirala je jučer u hrvatskom nogometu, Anas Sharbini trebao bi se vratiti na Kantridu?! Vijest o povratku nogometaša koji je via Poljud završio u saudijskom Al Ittihadu jučer se ekspresno zakotrljala Kvarnerom, no iz Rijeke nisu željeli potvrditi tu mogućnost...

- Bez komentara - kratko je jučer poručio Rijekin sportski direktor Srećko Juričić. Kako god, doznajemo da bi se “izgubljeni sin” Kantride mogao već ove zime vratiti pod stijene. Njegova arapska avantura, koju odrađuje u Al Ittihadu iz Saudijske Arabije, čini se, ne ide u željenom smjeru, iako se nedavno u susjedstvu mu skrasio brat Ahmad. Anas je, naime, u nacionalnom prvenstvu odigrao 10 od 11 utakmica, ali zasad bez pogotka, no uz crveni karton. Niti u Azijskoj ligi prvaka mlađi Sharbini još nije pronašao mrežu iako je odigrao 3 utakmice, doduše sve u prošloj sezoni, jer ova još nije startala.

Šutnja, u ovom slučaju ona u redovima riječkog prvoligaša, može biti znakovita. Možda se ipak nešto valja iza brda? Sigurno je jedno - Anas, koliko god mu netko zamjerao prelazak u Hajduk (jer ipak nije otišao svojom voljom!), nije imun na bijeli dres. Rijeka, u slučaju da se stvarno želi vratiti, to mora iskoristiti. Bio bi to pravi “bingo” u zimskome prijelaznome roku! Riječ je, ipak, o igraču prevage, ekstra-klasi u HNL okvirima, veznjaku poteza... A ne zaboravimo da je na Kantridi, otkrio je i Rijekin sportski direktor, raspisan natječaj za veznjaka upravo takvog profila.

Zimski prijelazni rok još nije niti počeo, a već je “vruće” u Portiću 3...

Linker
25. rujan 2024 11:19