sportinglife.com
PETRIĆ

Na korak do Malage

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2012. 15:31

Prema informacijama nekoliko nogometnih portala, hrvatski napadač Mladen Petrić uskoro bi trebao postati član bogatog španjolskog prvoligaša Malage.

Petrić je po isteku ugovora s HSV-om napustio tu njemačku momčad, a prije mjesec dana je u razgovoru za Totalsport poručio kako je njegova sljedeća destinacija Španjolska. U srijedu su se s raznih strana počele pojavljivati informacije koje tome idu u prilog.

Francuski football.fr, zatim engleski transfermarket.com, te njemački transfermarkt.de, donose vijest kako je Mladen Petrić odlučio o nastavku karijere, te kako će vrlo skoro biti objavljeno da je sve dogovorio sa španjolskom Malagom.

- Odlučio sam - kratko je potvrdio hrvatski napadač.

Malaga je u prošloj sezoni po prvi puta u svojoj povijesti izborila 4. mjesto u Primeri, te osigurala kvalifikacije za Ligu prvaka. Kako je karijeru odlučio okončati nizozemski napadač Ruud Van Nistelrooy, dok se cijelu sezonu s ozljedama mučio Julio Baptista, logično je da Malaga u sezoni u kojoj ju uz nacionalno prvenstvo očekuju i europske utakmice, svoje redove želi dodatno popuniti provjerenim napadačkim opcijama. U tu svrhu dolazak 31-godišnjeg Petrića za kojeg ne moraju platiti odštetu sigurno je dobar potez.

Talijanski mediji dosta su špekulirali o Petrićevom dolasku u Lazio kojeg je nedavno preuzeo još jedan Švicarac hrvatskih korjena Vladimir Petković, no čini se da Mladen karijeru nastavlja nešto južnije...

Linker
03. svibanj 2024 23:54