gnk dinamo
MLADO POJAČANJE

NA MAKSIMIRU ODRADILI JOŠ JEDAN SJAJAN POSAO! U DINAMO STIGAO VELIKI TALENT Imao je ponude Citya, Tottenhama i Evertona, ali on je izabrao Modre

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. travanj 2020. 16:05

Dinamo je svoj kadar obogatio za još jednog mladog igrača, velikog talenta, Vitu Matijevića. Momak koji igra na krilnoj poziciji, a može i na poziciji napadača stigao je iz Lokomotive.

Dečko je rođen 7. siječnja 2004. godine, živi na zagrebačkim Ravnicama, a da se radi o iznimnom talentu pokazuje činjenica da je imao ponude Manchester Citya, Tottenhama i Evertona! Momak koji je visok 186 centimetara je prošle sezone sa Lokomotivom suvereno osvojio U-15 prvenstvo kao najbolji igrač.

Vodio je Lokomotivu do prvog mjesta sa 17 bodova ispred Hajduka i 22 boda ispred Dinama. Ove sezone je igrao za stariju generaciju (2003. godošte) u Lokomotivi, te je standardni član U-16 reprezentacije.

gnk dinamo

Igrač je kaž nevjerojatne brzine i potencijala kojeg planira razvijati u Dinamu. Tu brzinu je pokazao i prošle godine kada je na međunarodnom turniru u Pragu u drustvu klubova kao sto su Juventus, Malaga, bio prvi strijelac, te u utakmici protiv Tottenhama zabio 3 gola. S Dinamom je potpisao ugovor na 3 godine.

Linker
27. srpanj 2024 05:09