Getty
PIŠE THE SUN

Na pomolu megatransfer: Man Utd sprema ponudu za jednu od najvećih Barceloninih zvijezda?!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. kolovoz 2015. 12:32

Subotnje izdanje engleskog tabloida The Suna donosi vjerojatno najbombastičniju glasinu u ljetnom prijelaznom roku. Riječ je o navodnoj ponudi Manchester Uniteda za 23-godišnjeg Brazilca Neymara.

The Sun smjelo tvrdi kako je Manchester United diskretno pristupio Barceloni oko mogućeg transfera Barceloninog napadača. Tabloid tvrdi kako je izvršni direktor 'crvenih vragova' Ed Woodward bio u Barceloni tri puta u posljednjih mjesec dana, a da motiv njegovog odlaska nije bio Pedro Rodriguez.

Dugo vremena Manchester United spominjao se kao lider u borbi za dovođenje Pedra, da bi na kraju ovaj prešao u Chelsea, zbog čega se United našao na meti ismijavanja putem društvenih mreža.

Neymar je u Barcelonu stigao iz Santosa 2013. godine i odigrao je značajnu ulogu u prošlosezonskim uspjesima Katalonaca i osvajanju naslova, kako u Primeri, tako i Ligi prvaka. Ugovorno je Neymar za Barcelonu vezan do 2018. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 80 milijuna eura, iako nije poznato koliko je United spreman ponuditi za njegovu kupnju.

Teško je za povjerovati da bi se uoči samog početka sezone u Barceloni odrekli jedne od najvećih zvijezda, ali ova glasina svakako spada u rang one o mogućem transferu Paula Pogbe iz Juventusa u Chelsea.

Linker
22. rujan 2024 22:51