Screenshot: Marca
NOVO LICE S NASLOVNICE

NAJSKUPLJI DINAMOVAC U POVIJESTI POSTAO PRIČA DANA U ŠPANJOLSKOJ Slavni sportski dnevnik ga diže u nebo, ali potez izbornika govori sve o Daniju Olmu!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. lipanj 2019. 16:40

O sjajnom Dinamovom veznjaku Daniju Olmu pišu se hvalospjevi na svim europskim adresama. Nakon utakmice s Francuskom u polufinalu Europskog prvenstva U-21, dobio ih je još više nego nakon utakmica s Belgijom i Poljskom u kojima je također briljirao i bio među najboljima na travnjaku.

Poznati sportski list Marca ocijenila ga je najvišom ocjenom u polufinalnoj utakmici i poklonila mu naslovnicu tiskanog izdanja. Ne samo zato što je postigao pogodak, već zbog činjenice da je zaista igrao fantastično, na - tri pozicije!

Da, dobro ste pročitali, španjolski izbornik Luis de la Fuente ga je protiv Francuza koristio na desnoj i lijevoj strani, a na koncu i na poziciji polušpice.

Luis de la Fuente sad ga koristi maksimlano, a na prvoj utakmici s Italijom nije ga uvodio u igru. Pa je Furija izgubila s 1:3... Onda je uvidio kakav dragulj mu sjedi na klupi...

Pa je došao do finala.

Linker
19. svibanj 2024 07:12