REUTERS/Benoit Tessier
ENGLEZI SE RASPISALI

NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ DANAŠNJICE POSTAT ĆE JOŠ SKUPLJI Čitavi svijet priča o transferu Neymara u Real, ali posao im kvari drugi velikan?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2018. 16:30

Ako je za vjerovati engleskom listu Mirror, Manchester United je spreman uključiti se u utrku s Real Madridom u dovođenju Neymara iz PSG-a, a kako ističu Englezi, klub s Old Trafforda već je kontaktirao ljude bliske Brazilcu.

United je navodno već razgovara s nekim ljudima koji bi ga trebali obavijestiti o njihovom interesu ukoliko se odluči za odlazak iz Pariza. 'Crveni vragovi' spremni su i srušiti rekord kada su u pitanju transferi samo kako bi ga doveli na Old Trafford. Englezi navode kako bi Mou i ekipa izjednačili njegova trenutačna primanja u PSG-u koja iznose 34 milijuna eura.

United je spreman ponuditi 227 milijuna eura, što je za pet milijuna više nego što su ga Parižani platili Barceloni prošloga ljeta. Ipak, Uprava 'vragova' svjesna kako to vrlo vjerojatno ne bi bilo dovoljno za 'hvatanje' zvijezde te su spremni ponuditi i nekoliko milijuna više od spomenutog.

Mirror također navodi kako je United spreman stupiti i u kontakt s Neymarovim ocem bude li bilo potrebno. Društvo iz Manchestera tako bi moglo ozbiljno zakomplicirati posao Realu za kojeg španjolski mediji već nekoliko dana tvrda da su u ozbiljnim razgovorima s Brazilcem. Kako će se sve na kraju razviti i hoće li Neymar nakon samo godinu dana napustiti Pariz ostaje za vidjeti.

Linker
05. svibanj 2024 22:35