Vedran Ćorluka
 Julian Finney/Getty Images
POTVRDILI I RUSI

UGOVOR ŽIVOTA VEDRANA ĆORLUKE Naš najbolji stoper odlazi u jedan od najvećih svjetskih klubova

Piše: Vlado VurušićObjavljeno: 29. lipanj 2016. 16:25

Vedran Ćorluka, igrač moskovskog Lokomotiva, praktički je pred potpisom novog ugovora za münchenski Bayern, pišu moskovski mediji. Naime, Lokomotiv bi za taj transfer trebao dobiti 7 milijuna eura, što je za njih zadovoljavajuća ponuda jer bi zaradili dva milijuna.

Naš reprezentativac prešao je 2012. godine iz londonskog Tottenhama u Lokomotiv za 5 milijuna eura. U moskovskom klubu, čiji su vlasnik Ruske državne željeznice, odigrao je 117 utakmica te zabio pet golova. Inače, standardni hrvatski reprezentativac u Moskvu je došao zajedno sa Slavenom Bilićem, koji je nakon odlaska s izborničke dužnosti poslije Europskog prvenstva 2012. godine, dobio angažman u tom moskovskom klubu.

Tko bi trebao biti kapetan hrvatske nogometne reprezentacije?

Luka Modrić

Ivan Rakitić

Ivan Perišić

Mario Mandžukić

Vedran Ćorluka

Darijo Srna, koji treba ostati u reprezentaciji

Bilić nije polučio zadovoljavajući rezultat te je smijenjen, a njegovo kasnije odredište bio je istanbulski Beşiktaş. Ćorluka je ostao u Lokomotivu, mada se sve ove godine nagađalo da bi možda mogao promijeniti sredinu. Govorilo se o nekim drugim, jačim ruskim klubovima poput Zenita i CSKA, ali i talijanskoj Romi.

Kako pišu ruski mediji, sve će biti jasno u sljedećih par dana, ali prelazak Vedrana Ćorluke u Njemačku vjerojatno je gotova stvar.

Linker
23. travanj 2024 20:31