Jan Kruger/Getty Images
TO MU NIJE TREBALO

NAKON ZABAVE KOJA BI GA MOGLA KOŠTATI UNOSNOG TRANSFERA ISPRIČAO SE SVIMA! Kapetan engleskog premierligaša izrazio sramotu: 'Nemojte biti kao ja...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2020. 21:50

Dođe čovjeku tako, iz donjeg u gornji dio tijela, da ne budemo vulgarni. Došlo je dan kasnije i Jacku Grealishu, nogometašu Aston Ville koji je javno izrazio žaljenje zbog prometne nesreće koju je počinio u nedjelju. Partijao je u penthouseu svog nekadašnjeg suigrača Rossa McCormacka, a onda se po povratku kod sebe kući zabio svojim Range Roverom u dva parkirana vozila.

Javio se 24-godišnji veznjak putem društvenih mreža u kratkoj video-poruci i ispričao se svima:

- Pozdrav svima, koristim ovu priliku da izrazim sramotu zbog svega onoga što se dogodilo prošlog vikenda - rekao je Grealish.

- Znam da je svima teško biti zatvoren u svojoj kući, ja sam dobio prijateljev poziv pa smo se otišli družiti u njegov stan. Glupo je već bilo i to što sam se složio i išao k njemu. Molim vas, nemojte biti kao ja u toj situaciji. Pratite svi ono što nam zdravstveni stručnjaci kažu - dodao je.

Rekao je na kraju da se nada da će sve ovo s koronavirusom brzo proći te da će jednom, kad se to i dogodi, pohrliti na druženje s prijateljima i suigračima. Do tada, zamolio je, kao i nekoliko sati prije incidenta sve da ostanu u svojim domovima.

Grealish je, uzgred rečeno, kapetan Aston Ville koji tjedno zarađuje 45 tisuća funti. S obzirom na to da ga traži "pola Engleske"; uključujući Manchester United i Liverpool, ta bi se brojka ubrzo mogla i umnogostručiti. Ipak, njegovi potencijalni poslodavci će vjerojatno malo razmisliti nakon ovakvih poteza.

Iz Aston Ville su već ranije potvrdili da će ga sankcionirati te da će novac od kazne uplatiti za bolnice u Birminghamu.

Linker
20. travanj 2024 00:30