Damir Krajac / CROPIX CROPIX
JAKI ADUT MODRIH

NAPOKON RJEŠENJE VIŠEMJESEČNE SAGE NA MAKSIMIRU Jedan od najboljih igrača, ali i tragičar povijesne utakmice ipak ostaje u Dinamu!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. travanj 2020. 18:15

Po posljednjim informacijama iz Maksimira, Dinamo i Theophile-Catherine produžiti će suradnju, Francuz će potpisati novi ugovor.

Istina, vijest kaže da je sve dogovoreno 99 posto, još se trebaju srediti samo neki sitni detalji. Tako da ovu priči ipak nećemo definitivno zaključiti, u plavom domu je bilo dosta preokreta ovih dana, zar ne? Theophile je u Dinamo stigao u ljeto 2018. godine kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Saint-Etienneom. Prije nego što je došao u plavi dom odigrao je za Saint-Etienne 142 utakmice, a prije toga igrao je u Rennesu i Cardiffu.

U plavom dresu nudio je uglavnom dobre partije, ali bio tragičar onog sraza s Šahtarom, kad je skrivio jedanaesterac koji je Modre koštao plasmana u osminu finala Lige prvaka.

Međutim, u Dinamu su svi bili zadovoljni njegovim prezentacijama, tako da su mu već nekoliko puta nudili potpis novog ugovora, što je on stalno odbijao.

Na koncu se u ovim kriznim vremenima očito odlučio ostati u Dinamu, ali će sad ugovor, ako se srede i ti posljednji detalji potpisati u ipak drukčijim okolnostima i za manju cifru negoli bi to bilo prije. Tako da će mu se otezanje s potpisom odraziti na svotu koju će spremiti u banku.

Linker
03. svibanj 2024 09:53