IVAN KELAVA

'Napravili smo velik korak, ali ništa još nije riješeno! Uzvrat moramo shvatiti ozbiljno'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. srpanj 2011. 23:29

Krunoslav Jurčić imao je mnogo razloga za zadovoljstvo nakon utakmice s Helsinkijem.

- Sretan sam zbog pobjede. To je bio naš cilj i za nju smo se ovdje došli i izboriti. Drago mi je zbog ostvarenog cilja - rekao je Jurčić na press konferenciji nakon utakmice, prenosi službena internetska stranica kluba .

- Ne bih govorio ni o kakvom podcjenjivanju protivnika, no u nekim trenucima igre mojim je momcima nedostajalo brzine i pravovremene reakcije. Ukratko, nekim sam dijelovima zadovoljan, a nekima malo manje. No, naravno, analiza utakmice je pred nama i svakako ćemo raditi na tome da pojedine loše detalje ispravimo do uzvrata u Zagrebu - rekao je trener Dinama.

Prokomentirao je Jurčić i učinak igrača koji su ušli s klupe. Rukavina i Kovačić ostavili su vrlo dobar dojam na terenu.

- Zadovoljan sam Rukijem i Kovačićem. Svojim su ulaskom u igru donijeli više energije i svježine, kao što sam i očekivao - zaključio je trener Modrih.

Ivan Kelava poziva na oprez uoči uzvrata.

- Nije nam bilo ugodno na početku, kada su poveli, no autogolom smo se vratili na pravi put i u nastavku zasluženo došli do pobjedničkog pogotka. Ništa još nije riješeno, no sigurno smo s ovom pobjedom puno bliži sljedećem krugu. Naravno, u Zagrebu trebamo odigrati još jednu ozbiljnu utakmicu.

Sammir nije skrivao zadovoljstvo zbog postignutog pobjedničkog pogotka.

- Naravno da sam sretan zbog pobjede kao i zbog svoje dobre igre i pogotka. Odigrali smo zrelu utakmicu, a Finci su pokazali da su kvalitetna momčad. Ostvarili smo lijep rezultat koji želimo ponoviti u Zagrebu, no jasno je kako smo se danas dodatno približili Ligi prvaka - zaključio je Sammir.

Linker
22. rujan 2024 17:55