REUTERS
RASPISALI SE ENGLEZI

NAVIJAČI ARSENALA OTVORILI ŠAMPANJAC! POLUZAINTERESIRANI NIJEMAC VEĆ OVE ZIME NAPUŠTA LONDON Europski velikan dovodi Mesuta Özila na posudbu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2019. 09:34

Arsenal bi do kraja tjedna trebao dobiti novog trenera, a tu će ulogu preuzeti Mikel Arteta (37), bivši veznjak "topnika" i aktualni pomoćnik Pepu Guardioli u Manchester Cityju, objavili su u četvrtak britanski mediji.

U Manchester Cityju su ogorčeni načinom na koji je Arsenal "snubio" Artetu, ali neće mu stajati na putu. Doduše, Arsenal će morati platiti tri milijuna eura odštete.

I dok je pitanje novog trenera Topnika gotovo sigurno riješeno slična je situacija i s odlaskom Mesuta Özila koji bi uskoro trebao pojačati redove Fenerbahčea. Kako prenosi Mirror, Nijemac bi trebao prema Turskoj na posudbu, a klub iz Istanbula imao bi mogućnost otkupa njegova ugovora.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester City - Emirates Stadium, London, Britain - December 15, 2019  Arsenal's Mesut Ozil   Action Images via Reuters/John Sibley  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/John Sibley / JOHN SIBLEY Action Images via Reuters
Mesut Ozil

Sportski direktor Fenerbahčea Damien Comolli trebao bi uskoro stići u London i završiti pregovore s Arsenalom, dok je Özil već pristao na odlazak. Özil već neko vrijeme pruža jako slabe predstave u klubu iz sjevernog Londona i navijači su također s njim izgubili živce tako da ovaj posao izgleda kao najbolja opcija za sve.

Ukupno je njemački nogometaš odigrao 241 utakmicu u dresu Arsenala i pritom postigao 43 gola.

Linker
06. svibanj 2024 03:31