Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
LOŠA EPIZODA U IZRAELU

NE IGRA, NIJE ZADOVOLJAN I ŽELI 'POBJEĆI' ŠTO PRIJE Hoće li se bivši hajdukovac vratiti na Poljud: 'Bila bi mi čast opet raditi s Carrillom'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 29. prosinac 2016. 09:27

Hajduk prati svoje bivše igrače koji nastupaju u inozemstvu, a imaju nešto manju minutažu te bi im kao takvi mogli biti zanimljivi za povratak na Poljud.

Zna se da je Hajduku otišao Ignacio Maganto, pa stoga u budžetu imaju prostora za dovođenje još jednoga veznjaka koji bi trebao imati važniju ulogu nego što je bila Španjolčeva.

Podudarilo se da novi trener Hajduka dobro poznaje Dinka Trebotića, kojeg je vodio u Videotonu kada su zajedno bili prvaci Mađarske. Oni koji su gledali Trebotićeve utakmice pod Carrillovim vodstvom znaju da je tada igrao najbolji nogometu u svojoj karijeri. Stoga ideja da bi Carrillo mogao zatražiti da se dovede Trebotića ima uporište.

Tražim novi klub

Koliko je izvodiva i je li Trebotića netko s Poljuda već kontaktirao? On trenutno igra u izrealskoj Bnei Yehudi, gdje nije zadovoljan svojim statusom jer je ove sezone imao samo sedam nastupa. Lijepo mu je u Izraelu, ali mu smeta što u posljednje vrijeme nema nastupa, a želio bi igrati.

- Zaista sam u odličnim odnosima s Carrillom, u kontaktu smo, ali moj povratak u Hajduk nismo spominjali. Nemam nikakvih informacija o tome - kazao nam je Trebotić.

Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX

Što bi Trebotić napravio u slučaju eventualnog poziva s Poljuda?

- Bio bih zainteresiran, u svakom slučaju. Bila bi mi čast opet raditi s Carrillom. Pod njegovim sam vodstvom igrao jako dobro. On zna iz igrača izvući maksimum, odličan je trener, ima sluha za mlade igrače. Međutim, o Hajduku nemam pojma, nitko me nije još zvao. A o Carrillu mogu reći sve najbolje, zaista je vrhunski trener i čovjek, ja sam uživao pod njegovim vodstvom u Mađarskoj.

Trebotić s Izraelcima ima ugovor do kraja ove sezone, ali je izvjesno da bi se s njima i prije toga mogao rastati. Moglo bi to biti već ove zime jer mu je cilj što prije naći klub u kojemu bi više igrao.

- Nisam zadovoljan, malo sam igrao, a otkako je došao novi trener, uopće nisam nastupio. Razgovaram s njima o raskidu ugovora, sigurno ću potražiti novu sredinu već sada jer želim više igrati - poručio je Trebotić.

Linker
03. svibanj 2024 07:35