Gabriele Maltinti/Getty Images
VRIJEME U KRUGU OBITELJI

'NE MOGU PJEVATI HIMNU, ŽENI SAM UKRAO TERETANU!' Romin Dijamant otkrio kako krati vrijeme u izolaciji: 'U vrijeme društvenih mreža sve se zna'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2020. 21:04

Talijanska La Reppbublica objavila je u svom izdanju od srijede intervju s kapetanom reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edinom Džekom. U izostanku klasičnih nogometnih tema, dotaknute su neke druge stvari, primjerice - život u karanteni. Italija je i dalje u strogom režimu, nema kretanja osim onih najosnovnijih kao što je kupnja namirnica.

Narod ipak, barem jednom na dan biva okupljen oko zajedničkog cilja. U 18 sati pjeva se himna, svatko sa svog balkona ili prozora. Džeko je otkrio da nema balkon u svom stanu te je na taj način spriječen uživati u tom trenutku zajedništva.

- U vrijeme društvenih mreža kao da smo na jedan metar od žarišta pa se može informirati o razvoju zaraze. Lijepo je vidjeti ljude kako s prozora pjevaju pjesme. To daje nadu - rekao je napadač Rome.

Vrijeme u izolaciji provodi s djecom i suprugom Amrom, kojoj je, kako veli, "ukrao" teretanu u kući.

- Dok sam trenirao u klupskom kampu rijetko sam koristio prostor koji je ona sebi napravila, ali sada kako bih ispoštovao program koji sam dobio od kluba podijeljen sam na treniranje u vrtu i u njenoj teretani - kazao je Džeko.

Linker
26. travanj 2024 08:55