Screenshot: YouTube
POKAZAO I SINA

NE, NIJE SE SPUSTIO SVEMIRSKI BROD Pogledajte ovo čudo od automobila kojim se Ronaldo hvali po netu!

Dok Barcelona osvaja trofeje, Cristiano Ronaldo vrijeme do početka nove sezone krati u trošenju grandiozne plaće i druženju sa sinom. Nogometna megazvijezda se na Instagramu pohvalila novim čudesnim automobilom i sve većim sinom Cristianom Ronaldom Jr.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. kolovoz 2015. 16:01

U svom zadnjem postu na popularnoj društvenoj mreži Ronaldo je spojio svoje dvije velike ljubavi - onu prema sinu i prema skupim stvarima.

Ronaldo je najbolje plaćeni nogometaš svijeta, a nije tajna ni da ga voli trošiti na bolesno skupe, luksuzne igračke. Portugalac, između ostalog, ima cijelu ergelu skupocjenih automobila, od najnovijih modela do oldtimera, a sada je svojoj jedinstvenoj kolekciji pridodao još jedno čudo na četiri kotača.

Cristiano se ovoga puta počastio zapanjujućom novom igračkom, sportskim automobilom s vertikalnim vratima koji zaista izgleda svemirski, ali je po samoj fotografiji teško razaznati o kojem se točno modelu radi.

Naravno, navijači Barcelone će sebi to protumačiti na svoj način - 'Barcelona osvaja naslove (Superkup), Ronaldo se tješi 'igračkama'.

Linker
22. rujan 2024 22:33