Bozidar Vukicevic / CROPIX / Bozidar Vukicevic
TRAŽI SE ZAMJENA

NE TREBA STRAHOVATI ZA BUDUĆNOST, ALI ODLAZAK KALINIĆA VELIK JE UDARAC ZA HAJDUK Tko će postati nasljednik najskupljeg vratara u povijesti HNL-a?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. prosinac 2016. 14:33

Iako je odlazak najboljeg igrača i jedinog hrvatskog reprezentativca veliki (ali i očekivani) udarac Hajduku te ga neće biti lako zamijeniti, što se tiče vratara - ne treba strahovati za budućnost.

Ove sezone je 25-godišnji Dante Stipica solidno odrađivao posao između vratnica i iskusna je alternativa, ne toliko po utakmicama za Hajduk (trideset, čak deset ove sezone) koliko po godinama.

Talentirani 20-godišnji Ivo Grbić je dosad skupio deset nastupa u prvoj momčadi, ali tek jedan ove sezone (u kupu protiv Jalžabeta) jer je prva alternacija Kaliniću bio iskusniji Stipica. Grbić se ujedno pritom kalio i u trećoj ligi, igrao je za Hajduk II.

Tu je i 19-godišnji Karlo Letica koji je prvi dio ove sezone proveo na posudbi u Rudešu. Za čuvara mreže momčadi Igora Bišćana, jesenskog prvaka druge lige, mnogi su kazali kako je bio najbolji vratar natjecanja u dosadašnjem dijelu sezone.

Linker
20. travanj 2024 01:54