Foto: Vojko Basic / CROPIX
VRUĆE U SPLITU

NEĆE U HAJDUKU SVE OSTATI SAMO NA OTKAZU Šokirani sportski direktor podnio tužbu: 'Oklevetao me navodeći nešto što se protivi mom svjetonazoru'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. lipanj 2019. 19:19

Nakon gotovo tri godine provedene na mjestu šefa omladinske škole Hajduka, Krešimir Gojun smijenjen je s te pozicije u petak poslijepodne.

Koliko god vijest bila velika, nije iznenađujuća s obzirom na okolnosti u kojima se živjelo posljednjih mjeseci na Poljudu. Ali, iznenađujući je razlog smjene i jednostranog raskida ugovora kojeg je eskplicitno objasnila Uprava Hajduka.

Gojun je smijenjen premda je imao još godinu ugovora, ali način na koji je pismenim putem pokušao diskreditirati svog nadređenog, jednostavno je "prelilo čašu".

HAJDUK JEDNOM OD NAJVAŽNIJIH LJUDI U KLUBU URUČIO IZVANREDNI OTKAZ 'Teško je prekršio ugovor, pogledajte za što je optužio svog šefa. I to lažno...'

Neće se slučaj Gojun završiti samo raskidom ugovora, sportski direktor Saša Bjelanović podigao je i privatnu sudsku tužnu protiv dojučerašnjeg šefa omladinske škole.

- Šokiran sam izjavom jednog od svojih prvih suradnika koji me je oklevetao navodeći nešto što se protivi mom svjetonazoru, i etici, kao sportašu i sportskom djelatniku te čovjeku općenito. Kako bih zaštitio svoje dostojanstvo i profesionalni dignitet, moj je odvjetnik podnio privatnu tužbu – kazao je sportski direktor Bjelanović i dodao:.

- Zatekla nas je ova situacija, ali ovdje se radi o pojedinačnom slučaju koji nije povezan s radom Akademije niti bi trebao utjecati status trenera i ostalih djelatnika.

Linker
20. svibanj 2024 15:56