SN
DOMAĆA KUHINJA

NEMA ŠANSE! HAJDUK PONOVNO PREKRŠIO TRADICIJU Domaćini osigurali druženje u malom slavonskom raju u Kunjevcima, Bijeli odbili ručak s dinamovcima

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. svibanj 2018. 15:24

U HNS-u su u startu imali ideju od finala Kupa napraviti dvoboj koji će protokolom podsjećati na europske dvoboje i manire. Tako je bio plan dan prije utakmice održati zajedničku press konferenciju dvaju trenera, međutim, to očito ni Bjelici ni Kopiću nije odgovaralo zbog rasporeda treninga pa se od toga odustalo.

Želja je bila i spojiti delegacije dvaju klubova na tradicionalnom zajedničkom ručku u srijedu, domaćini iz Vinkovaca su osigurali ekskluzivni prostor hospitalityja u Kunjevcima, u samom predgrađu Vinkovaca, ali, kako smo čuli, HNS-u je Hajduk poslao službeni negativni odgovor.

Screenshot:/www.hotel-kunjevci.hr

Ipak je to, u odnosima koji vladaju u hrvatskom nogometu, ipak prenadobudna ideja, iako Dinamo načelno nije imao ništa protiv takvog ručka.

Machado došao poželjeti sreću

Prije odlaska Modrih u Vinkovce pojavio se pred svlačionicom pod jugom i Paulo Machado, bivši Dinamov igrač, Portugalac koji je ovu sezonu igrao u portugalskom Avesu.

- Došao sam pozdraviti dečke, moje bivše suigrače i poželjeti im sreću uoči finala Kupa. Vjerujem u pobjedu - rekao je ne baš pričljivi Machado, koji je najviše vremena proveo razgovarajući sa Soudanijem.

Hajdukovci odbili i zajedničko fotografiranje nakon polaganja vijenaca poginulim braniteljima

Na dan finala Hrvatskog kupa koje će se po prvi puta biti održano u Vinkovcima, delegacije Hrvatskog nogometnog saveza, GNK Dinama i HNK Hajduka položile su zajednički vijenac na spomen ploči stadiona HNK Cibalia.

U delegaciji Hrvatskog nogometnog saveza bili su viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, predsjednik Povjerenstva za HNK Davor Ivić, član Povjerenstva Josip Brezni, predsjednik Cibalije i član IO-a HNS-a Josip Kuterovac, glavni instruktor HNS-a Sreten Ćuk i Martin Novoselac, dugogodišnji instruktor HNS-a.

Pred Hajdukom su pristuni bili team manager Krešimir Mikulandra, kroničar kluba Jurica Gizdić te povjerenik za sigurnost Ante Zebić, dok su delegaciju Dinama sačinjavali član Uprave Krešimir Antolić te tehnički direktor Davor Bukovina.

Kako saznajemo, Hajdukova je delegacija na kraju polaganja vijenaca odbila zajedničko fotografiranje s predstavnicima Dinama i HNS-a.

Linker
03. svibanj 2024 21:23