Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
TKO ĆE NA UKRAJINCE?

'NEMA VIŠE LAGANINI', BJELICA POSTAVOM PROTIV INTERA OTKRIO KARTE I POKAZAO TKO JE SIGURAN ZA ŠAHTAR Očito je tko čini kostur momčadi!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. studeni 2019. 09:11

Nema više laganini, objavio je Bjelica nakon poraza u Varaždinu i uvelike modificirao ideju o rotiranju igrača u HNL utakmicama.

Nema više dvije momčadi i igranja s desetoricom novih u domaćem prvenstvu - sad u svakoj utakmici možemo vidjeti dobar dio najjačih Dinamovih aduta.

Tako je i protiv Intera Dinamov trener na travnjak poslao sedmoricu sigurnih ili vrlo izvjesnih za dvoboj sa Šahtarom: Livaković, Stojanović, Perić, Leovac, Olmo, Oršić i Petković, to su igrači koji čine kostur snažnih europskih 11, bilo bi iznenađenje da netko od njih ne istrči u srijedu.

REUTERS/Gleb Garanich
REUTERS

Arijan Ademi i Kevin Theophile-Catherine bili su izvan zapisnika, međutim, za utakmicu s Ukrajincima trebali bi biti spremni, što se kaže, stisnut će zube. Ozlijeđen je bio i Emir Dilaver, no on je protiv Intera ipak bio na klupi, što je znak da nikako ne bi trebao biti upitan za Šahtar.

Sastav? Ne znamo što Bjelica smjera, možda opet priprema neko iznenađenje, ali zasad se očekuje ona formacija s trojicom stopera kojom je dosad brodio u Ligi prvaka. Dakle, sva trojica udarnih braniča - Perić, Dilaver i Theophile - trebala bi biti na raspolaganju.

Sigurno je da u srijedu za momčad neće konkurirati Amer Gojak, on je dalje od oporavka od ostalih, teško da će biti i u kadru Roberta Prosinečkog u reprezentativnoj stanci, a za dvoboj sa Šahtarom upitan je i Mario Gavranović. Napadač koji je u Harkivu bio u prvih 11 i nad kojim je vratar Pjatov neobjašnjivo napravio prekršaj za kazneni udarac nije potpuno zaliječen i pitanje je hoće li do srijede biti spreman za taj važan okršaj. U svakom slučaju, prepustit će mjesto u napadu Bruni Petkoviću, mogla bi to biti i jedina promjena u odnosu na prvu utakmicu protiv Šahtara.

Linker
03. svibanj 2024 23:11