Ronald Goršić/CROPIX
SLAVLJE AUSTRIJANACA

Nenad Bjelica likuje: 'Ulazak Beqiraja bio je ključni trenutak, to nas je vratilo u utakmicu!'

Brozović je odigrao sjajnu utakmicu, a Fernandes može igrati u bilo kojem klubu. Ideja sa Sammirom u špici nam je napravila puno problema - priznao je Bjelica
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 28. kolovoz 2013. 10:05

Nenad Bjelica nije skrivao olakšanje nakon što se plasirao u Ligu prvaka i donio silno veselje navijačima na Generali Areni. Nakon utakmice spustio se do hrvatskih novinara i otkrio im kako je ovo najslađe izgubljena utakmica u njegovoj trenerskoj karijeri.

- U dvije utakmice napravili smo naporan posao i zasluženo smo prošli dalje. U Dinamu smo imali jakog i ozbiljnog protivnika i mislim da je ključna bila prva utakmica u kojoj su nas podcjenili. Da, u Zagrebu je odlučen putnik u Ligu prvaka - naglasio je hrvatski strateg na klupi Bečana koji i u ovoj utakmici nije pokazivao emocije. Hladan kao led pratio je svih 180. minuta uz aut liniju....

- Takav sam. Naravno da imam emocije i energiju, ali sam ih prenio na svoje igrače tijekom ove dvije utakmice – rekao je Bjelica koji je pohvalio Dinamo kojem je mana nedostatak zajedništva.

- Oni imaju bolje pojedince, ali mi imamo ekipu. I zbog toga smo zaslužili da idemo dalje, da svaki voboj bude praznik nogometa u Beču.

Što se same utakmice tiče, Bjelica je priznao da ga je kod 3-1 počela napuštati nada.

- Mislio sam da se nećemo vratiti. Imali smo problema s veznim redom Dinama. Brozović je odigrao sjajnu utakmicu, a Fernandes može igrati u bilo kojem klubu. Ideja sa Sammirom u špici nam je napravila puno problema – priznao je Bjelica i usput otkrio trenutak koji je prema njemu prelomio utakmicu.

- S ulaskom Beqiraja smo se vratili u utakmicu i počeli kontrolirati igru. Bez obzira što nam je dao gol.

Linker
22. rujan 2024 11:36