REUTERS/Antonio Bronic
ČUDESNI PUT SKROMNE ZVIJEZDE

NENAD BJELICA OTKRIO SJAJNU ANEGDOTU O DANIJU OLMU 'Prije godinu dana smo igrali u Mravincima. Stiže mi poziv iz Španjolske, na telefonu direktor...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. studeni 2019. 10:04

Nenad Bjelica zanimljivom je anegdotom prokomentirao poziv svoje prve zvijezde Danija Olma u A reprezentaciju Španjolske.

- Ponosni smo zbog poziva Daniju, on to svojim igrama u Dinamu zaslužuje. Dobio je poziv u jednu takvu veliku reprezentaciju.

Zvuči nemoguće, igrač Dinama u reprezentacije Španjolske?

- Pokazao je Dani da nije nemoguće, nemoguće je samo što si u glavi zamisliš da je nemoguće. On je upornim radom i strpljenjem zaslužio svoju šansu, potpuno zasluženo je dobio poziv. Vjerujem da će predstaviti i Dinamo u najboljem svjetlu.

Bjelica je igrao u Španjolskoj, je li netko njega zvao da ga pita o Dinamu?

- Prije godinu dana igrali smo utakmicu u Mravincima, dobio sam poziv od direktora reprezentacija Josea Moline, inače mog suigrača u Albaceteu, on se propitkivao za Danija za U-21 selekciji. Dakle, prije godinu dana on nije ni za U-21 debitirao, danas dobiva poziv za A. To je plod njegovog rada, želim mu puno zdravlja i nadam se da će opravdati poziv - kazao je Bjelica.

Linker
03. svibanj 2024 14:08