StoryEditor
Zoran Mamić i Nenad Bjelica
 Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
KRIZA U DINAMU

NENAD BJELICA SE VRATIO U ZAGREB I NALAZI SE U SAMOIZOLACIJI, A ČEKA GA NAJTEŽI RAZGOVOR U KARIJERI Određen je datum velikog sastanka na Maksimiru

Autor: Tomo NičotaObjavljeno: 10. travanj 2020. 11:54

Nenad Bjelica je već nekoliko dana u Hrvatskoj, nalazi se u samoizolaciji i čeka 16. travnja kad će doći na razgovor u Maksimir, gdje će uživo razgovarati s klubom o svojoj sudbini.

A dotad Dinamo razgovara s igračima o smanjenju ugovora i premda se kompromis čini jednostavnim, zasad dogovora nema.

Niti nova runda pregovora nije donijela pomak, Dinamo ne odustaje od svoje ideje da igračima trajno uzme jednu trećinu primanja, a da drugu trećinu isplati šest mjeseci nakon prve službene utakmice, igrači, očito, misle da je to prevelika ustega i da su dvije trećine manji ugovori, makar i privremeno, veliko odricanje.

Nisu svi igrači baš tako tvrdokornog stava, naprotiv, ima onih koji bi odmah potpisali ovakav dogovor, međutim, dok nisu jedinstveni, barem zasad, nema konačnog pristanka.

Niti naputci i mjere koje je objavila FIFA, a koji idu u prilog klupskim nastojanjima da uštede u krizi, nisu, čini se, naveli igrače da budu fleksibilniji. Razgovori se nastavljaju, neko rješenje mora se pojaviti na obzoru.

Linker
17. lipanj 2020 03:53