REUTERS/Albert Gea
PIŠE MARCA

NEOBIČNA SITUACIJA U BARCI, ŠPANJOLSKI GIGANT U STRAHU Odustali od predstavljanja jednog od najskupljih pojačanja u povijesti kluba, a evo i razloga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2019. 10:06

Antoine Griezmann i dalje nije službeno potvrđen kao novi igrač Barcelone.

Francuski napadač ranije je potvrdio kako napušta redove Atletico Madrida, a Barcelona slovi kao njegov novi klub. Međuti, ta vijest do danas nije potvrđena. Marca tvrdi kako nije sporno da će Katalonci uistinu uplatiti 120 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula za Griezmanna od 1.srpnja, ali da Francuz neće imati službeno predstavljanje pred navijačima, što je praksa s najvećim zvijezdama.

A Griezmann svakako spada u tu skupinu i bit će jedno od najskupljih pojačanja u povijesti kluba.

REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

Frenkie De Jong ranije je ovog ljeta predstavljen na Camp Nou nakon transfera iz Ajaxa pred 20.000 navijača, ali isti slučaj neće biti i s Griezmannom. Marca tvrdi da u klubu strahuju od reakcije Barceloninih navijača. Navodno dobar dio Barceloninih navijača zamjera Griezmannu potez od prošlog ljeta kada je odbio transfer u Barcelonu i potpisao jednogodišnje produljenje s Atleticom i da zapravo uopće ne žele njegov dolazak.

Marca navodi kako će se Griezmannovo službeno predstavljanje 'slučajno' poklopiti s promjenom travnjaka na Camp Nou, dok je na njihovu rezervnu opciju Mini Estadi okupirao Cirque du Soleil.

Linker
26. travanj 2024 23:29