CROPIX
'DAJ BOŽE DA JE ISTINA'

'NEŠTO NAJLUĐE ŠTO SAM U ŽIVOTU ČUO' Potpuno nepoznati hrvatski nogometaš pred transferom od 30 milijuna eura!?: 'Ne vjerujem, niti mogu vjerovati!'

Nestvarna vijest o mogućem transferu juniora Osijeka Josipa Sušića u Katar jako je iznenadila glavnog Osijekova klupskog skauta Marina Skendera
Piše: Darko RužićObjavljeno: 01. listopad 2018. 12:45

Ljudi moji, je li to moguće?! Svi se sjećamo legendarnog uzvika TV reportera Mladena Delića. I uzvik je ušao u legendu. A nema nam druge nego opet isti upotrijebiti.

Naravno, ako je vijest o odlasku donedavnog juniora osječkih Bijelo-plavih Josipa Sušića u Katar točna. Ne bi sama po sebi vijest ni dobila osobit prostor da ne sadrži i novčani iznos za koji je taj mladac odlučio karijeru nastaviti u Kataru.

Transfer mladog napadača kojeg se Osijek bez pardona odrekao, iznosi navodno čak 30 milijuna eura!!! Nevjerojatno, pa o tolikoj sumi sanja pola igrača Petice, a trebao bi je dobiti igrač koji nije ni zakoračio na scenu Prve ili Druge HNL, koji nikad nije igrao ni za jednu reprezentativnu vrstu Hrvatske?! Ali tko zna, ako je sve to skupa istina, u osječkom će se Gradskom vrtu kosu čupati. I ne samo u Osijeku.

Screenshot

- On je svoje kvalitete nastojao dokazati u Zadru, Hajduku, Lokomotivi, pa je na kraju stigao i do nas. Nije ništa posebno u igračkom smislu, ali neću više izgovoriti ni jednu lošu riječ o njemu i igračkoj vrijednosti koju ima - oprezno će glavni Osijekov klupski skaut Marin Skender.

Bilo bi dobro da je istina

Skender je i pomoćnik sportskog direktora Bijelo-plavih i jako dobro upućen u igrački kadar u njegovu klubu. I kada bi bila istina da je iz Osijeka otišao takav igrač koji na tržištu ostvari takvu cijenu, onda je to veliki klupski propust kluba iz Gradskog vrta.

- Moram priznati da je to najluđa priča koju sam u životu čuo. Ne vjerujem, niti mogu vjerovati. Daj Bože da je istinita, jer i Osijek bi od toga imao i te kakve koristi. Samo, naslušao sam se takvih priča o Sušiću dok je bio kod nas, o talijanskim klubovima koji su za njega ozbiljno zagrizli. Bilo je svega i svačega. Moguće da je i razočaran što kod nas nije uspio. Kod nas je imao stipendijski ugovor koji smo ovog ljeta raskinuli, jer je procjena bila da to treba učiniti, ne samo zbog njegovih igračkih kvaliteta, već svega što ga je do sada pratilo u karijeri, ali o tome ne želim govoriti. Stoga vam dobronamjerno predlažem da tu informaciju dobro provjerite - zaključio je glavni skaut u prvoligašu s Drave Marin Skender.

Linker
26. travanj 2024 17:52