Alex Livesey/Getty Images
PIŠU ENGLEZI

NESVAKIDAŠNJI POTEZ MANCHESTER UNITEDA GLASNO JE ODJEKNUO Plaćaju svojoj zvijezdi pravo bogatstvo samo da napusti Old Trafford čim prije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2019. 20:55

David De Gea slovi za jednog od najboljih svjetskih nogometnih vratara, a nagađanja oko njegovog potencijalnog odlaska s Old Trafforda učestala u svjetskim medijima.

Ipak, engleski mediji landirali su zanimljivu priču kako je Manchester United spreman platiti De Gei čak 20 milijuna funti samo napusti Old Trafford. Naime, ovom 28-godišnjem španjolskom vrataru istječe ugovor sa 'Crvenim vragovima' sljedećeg ljeta i klubu prijeti opasnost da ga izgubi bez odštete. Novi ugovor ne želi potpisati, a interes za njegovim dovođenjem pokazali su velikani poput PSG-a i Real Madrida.

Navodno je baš PSG glavni favorit za njegovo dovođenje, a iz redova Manchester Uniteda žele vratara stimulirati da prihvati ponudu koja bi i njima donijela lijepe novce. U medijima se spominje da bi PSG platio oko 60 milijuna funti odštete i doveo ga kao zamjenu za Gianluigija Buffona.

Dobiveni novac od transfera De Gee Manchester United, dakako, želi uložiti u dovođenje pojačanja nakon razočaravajuće sezone i tek šestog osvojenog mjesta u Premiershipu.

Linker
03. svibanj 2024 10:22