Zagreb, 171011.Stadion u Maksimiru.Trening GNK Dinamo dan uoci 3. kola Lige prvaka protiv Ajaxa.Na fotografiji: Zoran Mamic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
STARIJI BRAT OTKRIO

Netrepeljivost sve veća: Mamić jr. napadnut u Sokolu, Zoki nokautirao napadače!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. ožujak 2012. 12:49

Mog brata Zorana u subotu su fizički napali, kazao je u srijedu, u emisiji 'In medias res’, Zdravko Mamić. Saznalo se, Dinamov sportski direktor Zoran Mamić pamtit će prošlu subotu ne po jednom već po dva incidenta u koje je 'upao’. Prvo je na putu prema Varaždinu, gdje je Dinamo igrao utakmicu, stao na benzinskoj crpki i dok je točio gorivo, naišla je skupina od, prema svjedocima, dvadesetak rabijatnih Dinamovih navijača, koji su ga primijetili i počeli mu svašta dovikivati. Ipak, do fizičkog obračuna ovdje nije došlo, blizu je bila i policija, sve je ostalo na riječima i uvredama.

Međutim, po povratku s utakmice, Zoran Mamić otišao je u noćni izlazak u zagrebački klub Sokol. Tamo su ga provocirala dvojica mladića, a Dinamov sportski direktor verbalno im nije ostao dužan. Na to su oni krenuli prema njemu, ne bi li se s njim fizički obračunali, a on je tada udario njih i u iz tučnjave izašao neozlijeđen. Neki će reći 'nije bilo nešto posebno,’ štoviše, kako čujemo, neki posjetitelji tog noćnog kluba nisu niti primijetili da se dogodilo nešto neuobičajeno jer to komešanje i nije trajalo dugo.

Međutim, ova dva incidenta pokazuju kako je netrepeljivost prema Dinamovim čelnicima sve veća, sad više ne samo na stadionu, nego i izvan njega, na svakom koraku. Isto tako, navodno nije prvi put da se u središtu provokacija nalazi upravo Zoran Mamić, već je imao neugodnih situacija, koje ipak nisu završavale na ovako radikalan način.

Linker
24. rujan 2024 07:25