NIGERIJAC DOSAĐUJE

Nije li pretjerao? Jay-Jay Okocha ponudio Mamiću čak 21 igrača u jednom danu!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. siječanj 2013. 20:07

Sjećate li se Augustina Jay-Jay Okoche, bivšeg sjajnog nigerijskog reprezentativca? Danas se bavi menadžerskim poslom. I šalje e-mailove sportskom direktoru Modrih Zoranu Mamiću. Malo i pretjeruje. Naime, jučer je na e-poštu sportskog direktora stigla ponuda za 21 igrača (!?) kojeg Modrima nudi Jay-Jay. Radi se o stoperima i napadačima. Naravno, kod svakog ima i dodatak, video snimka.

- Dobili smo toliko ponuda da ih jednostavno ne stignemo sve pogledati, to je nemoguće. Naravno, uvijek postoji mogućnost da možda i promašimo zbog nedostatka vremena, možda među svim tim igračima, pa i među ovima koje nudi Jay-Jay Okocha, ima i zaista pravih “španera” - priča mlađi Mamić

U Beleku je ogroman broj skauta i menadžera. Svi imaju neke svoje “zvijezde”, svoje preporuke, svi misle da su “baš to igrači za Dinamo”. Primjerice, jedan je ponudio napadača Celte Iaga Aspasa (25). Momak je dobar, u 20 utakmica Primere zabio je osam golova, najbolji je igrač Celte. U ponudi je pisalo da Aspasu istječe ugovor i da je slobodan igrač.

Međutim, kad je mlađi Mamić provjerio priču vidio je da mu ugovor istječe 2017. godine, a cijena Aspasa je “prava sitnica” - 6 milijuna eura!

Linker
21. rujan 2024 17:36