REUTERS/Ralph Orlowski
 REUTERS
KAKVA BI OVO BILA PRIČA

NIJEMCI TVRDE: BAYERN U PREGOVORIMA S BIVŠIM NAPADAČEM VATRENIH Braco želi vratiti čovjeka kojeg Allianz Arena nikada nije zaboravila

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2019. 11:42

Juventus je prije nekoliko dana i službeno potvrdio Maurizija Sarrija kao novog trenera, a s njegovim dolaskom talijanski su mediji već počeli nagađati kako bi mogla izgledati udarna postava 'Stare dame'.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić dolaskom Sarrija mogao bi uskoro i napustiti Torino dok ga u slučaju ostanka očekuje velika borba za minutažu. Prošloga tjedna engleski su se mediji raspisali o velikom interesu Manchester Uniteda za bivšeg Vatrenog, a ovog puta pravu bombu lansirao je njemački Bild.

Naime, spomenuti list tvrdi kako bi se Mandžo uskoro mogao vratiti u redove Bayerna. Navodno bi Hasan Salihamidžić volio dovesti Mandžu kao alternativu Poljaku Robertu Lewandowskom u napadu i kao jednu od opcija na krilu.

Mario Mandzukic of Bayern Munich celebrates his goal against VfB Stuttgart during their German first division Bundesliga soccer match in Stuttgart, January 27, 2013.   REUTERS/Kai Pfaffenbach (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER) DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Nijemci također navode kako je Mandžo odigrao zapaženu ulogu u Juventusu prošle sezone iako je imao žestoku konkurenciju u napadu (Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Moise Keane). Osim Bayerna za Mandžu je, tvrdi Bild, interes pokazala i Borussija Dortmund.

Mandžukić je u redove Juventusa stigao 2015. godine iz Atletico Madrida, a iza njega je sezona u kojoj je upisao 9 golova i 7 asistencija u 25 susreta u Serie A.

Linker
06. svibanj 2024 14:49