REUTERS/Michael Dalder
OZLIJEDIO SE I VAŽAN PRVOTIMAC

NIKO KOVAČ BIJESAN NAKON JOŠ JEDNOG KIKSA U PRVENSTVU: 'TO ME NEOPISIVO LJUTI!' Evo kako je reagirao Hrvat na klupi Bayerna: 'Mi smo bacili dva boda!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2019. 22:39

Nogometaši Bayerna, koji su u prošlom kolu iznenađujuće izgubili na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima (1:2), opet su kiksali, odigravši 2:2 u gostima kod Augsburga.

Bayern je bio bolja momčad, no igrači Augsburga uspjeli su iskoristiti dvije slabe reakcije Bayernovih braniča - najprije već u prvoj minuti utakmice, a zatim i u samoj završnici susreta.

"Počeli smo loše. Ne smijemo više dopuštati takve stvari, moramo to osvijestiti uoči meča. Mi smo zapravo bacili ta dva boda i takvim rezultatom bacili sjenu na jedno sasvim dobro izdanje", komentirao je Niko Kovač.

"Ubuduće moramo biti 'unutra' od samoga starta pa sve do posljednje sekunde. Imali smo kontrolu, imali smo sve u svojim rukama, imali smo i šanse - pobjedu smo propustili uzeti, a bila nam je nadohvat ruke. Oni su iz praktički jedine dvije šanse postigli dva zgoditka i to me neopisivo ljuti", bijesan je bio Kovač.

Na kraju je i prokomentirao ozljedu 24-godišnjeg njemačkog braniča Niklasa Sülea:

"Još nam se ozlijedio i Süle. Ne izgleda dobro. Moramo vidjeti kakve je težine ozljeda i nadati se najboljem."

Spomenimo i da je hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj odigrao svih 90 minuta u solidnoj partiji na WWK Areni.

Linker
16. travanj 2024 09:24