Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
PRESICA NAKON UTAKMICE

NIKO KOVAČ ZABRINUT USPRKOS PREOKRETU 'Ne sjećam se kada nam se to zadnji put dogodilo, a njegova ozljeda ne izgleda dobro'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2019. 09:28

Nogometaši Bayerna sinoć su teškom mukom slavili u gostima kod Augsburga s 3:2 u 22. kolu Bundeslige.

Bavarski velikan gubio je u dva navrata, a prvi gol primio je već u 13. sekundi utakmice. Bayern je svoju prvenstveu utakmicu odigrao ranije zbog nadolazećeg okršaja protiv Liverpoola na Anfieldu u osmini finala Lige prvaka (utorak), a usprkos pobjedi trener Niko Kovač nije bio zadovoljan.

"Mučili smo se na ulasku u utakmicu. Ne sjećam se kada nam se to dogodilo, kada smo primili tako rani gol i bilo je to jako frustrirajuće. Ali borili smo se, morali smo naporno raditi i na kraju smo došli do zaslužene pobjede. Možda su neki od nas već imali Liverpool na pameti, to je moguće. Nije dobro, ali je ljudski", rekao je Kovač.

Svjestan je hrvatski trener da se pogreške kakve su se njegovoj momčadi događale protiv Ausgsburga ne smiju ponavljati protiv Liverpoola.

"Ako će nam se protiv Liverpoola dogoditi ovakve pogreške, posebice protiv napadačke trojke (Salah, Mane, Firmino), onda ćemo svake minute biti u opasnoj situaciji", dodao je Kovač.

Loša vijest za Bayern je nova ozljeda dvostrukog strijelca Kingsleyja Comana. Stradao mu je lijevi gležanj, što je izazvalo veliku zabrinutost kod Kovača.

"Prema liječnicima, ne izgleda dobro. Ali nakon pretraga ćemo tek znati detalje".

Ranije ove sezone sjajni Francuz je već pauzirao tri mjeseca zbog ozljede i u klubu se nadaju da će na njega moći računati.

"Nadam se da ću ga imati na raspolaganju u utorak", zaključio je bivši izbornik Vatrenih.

Rezultati by SofaScore

Linker
28. travanj 2024 00:42