Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar celebrates scoring against Stoke City during their English Premier League soccer match at The Britannia Stadium, Stoke, England, Saturday March 20, 2010. (AP Photo/Jon Super) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP
REDKNAPP OTVORIO DUŠU

'Niko ostaje, on je vrhunski igrač i osoba koju ne želite izgubiti, samo nema sreće...'

Sličan status kao i Kranjčar u ovom trenutku u redovima Spursa trenutno ima David Bentley, 26-godišnji desnokrilni igrač. Za razliku od Kranjčara, Redknapp njemu savjetuje promjenu sredine
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 04. siječanj 2011. 20:10

Menadžer Tottenham Spursa Harry Redknapp još je jednom javno rekao da ne želi odlazak hrvatskog nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara u siječanjskom prijelaznom roku.

Iako je Redknapp Kranjčaru dosad ove sezone omogućio tek jedan premierligaški start, inzistira da je takav rasplet i mizerna minutaža hrvatskog veznjaka jednostavno produkt njegove nesreće.

- Zaista ne bih želio da Niko ode. Imao je toliko nesreće. Niko je stigao prošle sezone i bio je jedno od naših najboljih pojačanja. Gareth Bale je u to vrijeme igrao na poziciji lijevog beka. Sada Gareth igra više prema naprijed i Niko nije uspio ući u momčad. Ali on je vrhunski igrač i vrhunski momak također – rekao je Redknapp za Sky Sports.

- On nije igrač kakvog biste htjeli izgubiti jer takve ljude ne možete lako zamijeniti. On je vrhunski igrač. Uspjet će se vratiti i izboriti svoje prilike za igru. Čeka nas naporni drugi dio sezone i trebat ćemo sve naše najbolje igrače. On je jedan od njih i želimo ga zadržati – dodao je Tottenhamov menadžer.

Sličan status kao i Kranjčar u ovom trenutku u redovima Spursa trenutno ima David Bentley, 26-godišnji desnokrilni igrač. Za razliku od Kranjčara, Redknapp njemu savjetuje promjenu sredine.

- David želi otići na posudbu ili za trajno. On je po mojem mišljenju veliki talent. Treba igrati i želi igrati. Imao je nesreću jer je na desnoj strani sjajno igrao Aaron Lennon. Mislim da je Davidu teško pronaći motivaciju kad se ustane jer želi igrati i zato treba otići i negdje igrati za dobrobit vlastite karijere. Činjenica da ne igra je traćenje njegovog talenta.

Linker
23. svibanj 2024 11:08