Nikola Kalinić
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
ODLAZAK U KNEŽEVINU

NIKOLA KALINIĆ NAPUŠTA ATLETICO MADRID? FRANCUZI TVRDE - LEGENDARNI KLUB GA ŽELI VEĆ OVE ZIME Hrvat dolazi spasiti jednog od najvećih svih vremena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2019. 18:29

Otkako je stigao u Atletico Nikola Kalinić nije se pretjerano naigrao. U posljednje vrijeme trener Diego Simeone mu je dao nešto veću minutažu, ali razlog je ozljeda prvog napadača Diega Coste.

Podsjetimo, hrvatski je napadač prošloga ljeta stigao u Madrid za 15 milijuna eura, ali uspio je postići samo dva pogotka u pet utakmica koliko ih je započeo od prve minute.

Ako je za vjerovati France Footballu za hrvatskog je napadača veliki interes pokazao Monaco i trener Thierry Henry koji bi već u siječnju želio završiti posao. Točnije u Kneževini bi ga voljeli dovesti na posudbu do kraja sezone.

Kalinić je u posljednje dvije sezone u Fiorentini mreže tresao 27 puta, ali otkako je napustio Firencu karijera mu je krenula silaznom putanjom. Ipak, možda upravo u Monacu proigra i dobije toliko željenu priliku. Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti.

Linker
26. travanj 2024 21:21