Slovacka, Zlate Moravce, 181109.Kvalifikacijska utakmica Hrvatske U-21 nogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo.Na fotografiji: Domagoj Vida i Nikola Kalinic slave drugi gol za Hrvatsku.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
VIDA ČEKA RASPLET

'Nisam odbio Dinamo, 19. lipnja moram se javiti Bayeru, a za dalje ćemo vidjeti...'

'Ne znam da je bilo razgovora između Dinama i mog kluba. Ma, ni ne zanima me. Čuo sam i da se spominje i Salzburgu. Znam jedno - moram biti na prozivci Bayera'
Piše: Darko RužićObjavljeno: 14. lipanj 2011. 12:40

Domagoj Vida provodi posljednje dane odmora u gradu na Dravi. U ponedjeljak prijepodne mirno je ispijao kavu u kafiću College, svog bivšeg suigrača Damira Vuice, i ničim nije odavao dojam igrača koji je na novom raskrižju igračke karijere. I, začudno, bio je bitno manje raspoložen za razgovor na temu ostaje li u Bayeru, hoće li osvanuti u Maksimiru ili pak zaigrati za nekog trećeg.

- Vjerujte, ne čitam novine, ničim se ne opterećujem. Jednostavno uživam u odmoru i informacije saznajem tek od prijatelja koji mi prepričaju što se pojavljuje u medijima - veli Vida.

U redu, ali ipak živite u sadašnjosti, i do vas dopiru vijesti kako vas čekaju u Dinamu, nadaju se vašem dolasku. Izbjegavate li iskren, konkretan odgovor?

- Ne, ni u kom slučaju, ali sa mnom nitko na tu temu nije razgovarao - tvrdi Vida.

Ali vijesti iz Maksimira govore da je bilo kontakta i razgovora na relaciji Dinamo - Bayer, ali da ste na spomen dolaska među Modre vrlo hladni.

- Nije točno, prema Dinamu nikad nisam bio hladan. Nemam spoznaje da je bilo razgovora između Dinama i mog sadašnjeg kluba. Ma, ni ne zanima me. Čuo sam i da se spominje kako ću igrati u Salzburgu. Siguran sam tek u jedno - 19. lipnja bit ću na prozivci igrača Bayera, a o svemu ostalom pitajte mog menadžera, Ivana Cvjetkovića. Tarzan zna više, on zna sve, ima moje puno povjerenje, kao što ga je imao i do sada. Uvjeren sam da će vam otvoreno reći što se događa - zaključio je Domagoj, bez želje za nastavkom razgovora na temu dolaska u Dinamo.

Rječitiji je bio menadžer Cvjetković:

- Trenutačno se stvarno ništa bitno ne događa. I neće do srijede, ali hajde, da ne ograničavam vrijeme na dan ili dva, reći ću kako će Vidina sudbina biti riješena do kraja tjedna - rekao je Cvjetković.

Linker
22. rujan 2024 20:17