Ronald Goršić / Cropix
MILAN BADELJ TVRDI

'Nismo pali u formi, Villarreal je puno bolji! Protiv Varaždina smo kiksali, to priznajem'

'Mogu igrati na desnoj strani. Ipak, svi znaju da mi je prava pozicija ona zadnjeg veznog. Igrat ću na desnoj strani ako to momčadi treba. Nogomet nije tenis pa da igraš sam'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2010. 21:59

- Nismo pali u formi. Priča se pojavila nakon što smo izgubili od Villarreala. Ali oni su dosta bolja momčad od nas, to su zorno pokazali. Nema tu govora o padu forme, tvrdi Dinamov veznjak, MIlan Badelj.

Dobro, ali Varaždin nije Villarreal ?

- Protiv Varaždina smo kiksali, tu nema nikakve dvojbe. Ali smo dominirali u toj utakmici i napravili više šansi, trebali smo dobiti. Makar se Varaždin ove sezone pokazao kao nezgodni protivnik za nas, uzeli su nam četiri boda. Sad se okrećemo Kup utakmici s Osijekom, u kojoj nećemo dozvoliti nikakvo iznenađenje, a onda je taj PAOK.

Mnogo se posljednjih mjeseci raspravljalo o vašoj igri na desnoj strani? Kako vam je na toj poziciji?

- Sve zavisi od zamisli trenera. Protiv Cluba Bruggea, u dosta važnoj utakmici, igrao sam tu poziciju i to se pokazalo dosta dobro. Kao i u Osijeku i na Kantridi. Kroz tu moju igru pali su neki golovi, bilo je asistencija. Pokazalo se da to mogu igrati. Ipak, objektivno, svi znaju da mi je najprirodnija pozicija ona zadnjeg veznog. Ali igrat ću na desnoj strani ako to momcadi treba. Nogomet nije tenis pa da igraš sam.

Linker
28. travanj 2024 04:50