Damir Glibušić/CROPIX
DR. HRVOJE ŠOJAT

'Ništa nije puklo. Izgledi da Šime Vrsaljko zaigra protiv PAOK-a su 50-50'

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 11. prosinac 2010. 13:00

Šime Vrsaljko, sjajni prvotimac Dinama po povratku iz Osijeka obavio je u Zagrebu temeljite preglede desnog skočnog zgloba, stopala i cijele te zone. Nalaz ultrazvuka i magnetske rezonance ohrabruje:

- Ništa nije puklo, to je najvažnije - informira klupski liječnik Hrvoje Šojat, poznati ortoped iz bolnice na Svetom Duhu. - Vrsaljko je uganuo stopalo. To je, naravno, bolno. Dosta bolno. Pogotovo sad kad se ohladilo.

'Nožni rad’ neobuzdanog osječkog rezervista Pere Stojkića u 61. minuti izrazito je zabrinuo sve u najvećem hrvatskom klubu. Jer Šime je igrač i pol.

Halilhodžić nije optimist i ne vjeruje da će Vrsaljko biti na dispoziciji za utakmicu sezone s PAOK-om u srijedu 15. prosinca od 19.00 u Maksimiru. Kad je sumnja tako velika, jasno da je nada mala. Što kaže doktorovo znanje i iskustvo, ima li šanse da Vrsaljko do aktalnog susreta ipak bude spreman?

- Izgledi su 50:50.

Još skromnije, gotovo nikakve mogućnosti, ne ostavlja izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, totalno razočaran ponašanjem Osijekovih igrača i njihovog učitelja Branka Karačića:

- Bilo bi čudo nad čudima da se Šime oporavi, a ja u čuda ne vjerujem! - podvukao je po odlasku iz Gradskog vrta. Možda ga ohrabri magnetska rezonanca?

Linker
26. travanj 2024 22:04