REUTERS/Kai Pfaffenbach
JOŠ ĆE MALO PRIČEKATI

NIŠTA OD PAKLENOG HRVATSKO - PORTUGALSKOG NAPADA U MADRIDU Glavni i odgovorni demantirao veliki transfer Ante Rebića i zaradu od 38 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2019. 15:51

Od velikog napadačkog dvojca Joao Felix - Ante Rebić ipak neće biti ništa. Direktor Atletico Madrida Miguel Angel Gil Marin demantirao je vijest da hrvatski napadač Eintrachta iz Frankfurta stiže u Madrid u transferu teškom 40 milijuna eura.

"Nismo o tome razgovarali ni pregovarali, niti s igračem, niti s klubom", rekao je Marin za Goal.com i demantirao najavu transfera koji je objavio Sky Sports.

Priču o velikom transferu potaknuo je zapravo trener Eintrachta Adi Hutter kada je prije početka priprema najavio kako Rebić vjerojatno napušta klub.

"Vrlo je lako moguće da Rebić napusti klub, jer mu treba novi izazov i želi napraviti novi iskorak u karijeri", rekao je Hutter i zapravo sam potaknuo glasine.

Screenshot

Kako god bude, momčad iz Frankfurta će rekordno zaraditi na prodaji hrvatskog napadača. Rebića su Fiorentini platiti samo 2 milijuna eura pri otkupu ugovora 2018. godine, a sada je njegova vrijednost po Transfermartku 40 milijuna.

Linker
04. svibanj 2024 07:56